Antena 3 CNN Politică Jurnalistul TVR Mihai Constantin, noul purtător de cuvânt al Guvernului

Jurnalistul TVR Mihai Constantin, noul purtător de cuvânt al Guvernului

Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, jurnalistul Mihai Constantin va ocupa funcția de purtător de cuvânt al Guvernului condus de Marcel Ciolacu.

Jurnalistul TVR Mihai Constantin, noul purtător de cuvânt al Guvernului
Sursa foto: stiri.tvr.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2023   •   18:34

Jurnalistul Mihai Constantin a fost ales în funcția de purtător de cuvânt al Guvernului, având o experiență vastă în lumea televiziunii.

Mihai Constantin lucrează la postul public de televiziune din anul 2002, iar în ultima perioadă, realiza rubrica GhiDigital, difuzată în Telejurnalul de duminică seara.

Vreme de doi ani, Mihai Constantin a fost rezident în Washington și corespondent al TVR în Statele Unite ale Americii.

A transmis din mai multe orașe americane știri și reportaje despre comunitățile de români de peste ocean și despre evenimentele care au marcat realitatea americană în anii 2005-2007.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis anunţă ce a obţinut pentru România la Summitul NATO | "Ţara noastră continuă să sprijine Ucraina până când va câștiga războiul"

De asemenea, jurnalistul a moderat, la TVR, emisiunea de actualitate internațională “Lumea în care trăim”, dar și emisiuni electorale sau numeroase interviuri cu personalitățile politice care ne-au vizitat țara.

În 2009, Mihai Constantin a readus telespectatorilor TVR 1  emisiunea realizată în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, "Aproape de tine”.

În acelaşi timp, în programul serii, jurnalistul a dezbătut subiectele de actualitate la "Tema Zilei", difuzată la postul public de televiziune, potrivit stiri.tvr.ro.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close