Antena 3 CNN Politică Paul Stănescu, propus ministru în locul lui Shhaideh, întrebat despre un dosar în care ar apărea numele lui

Paul Stănescu, propus ministru în locul lui Shhaideh, întrebat despre un dosar în care ar apărea numele lui

Paul Stănescu, propus ministru în locul lui Shhaideh, întrebat despre un dosar în care ar apărea numele lui
de M.Z.    |    13 Oct 2017   •   17:14

Paul Stănescu, propunerea PSD pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, în locul lui Sevil Shhaideh, a spus, vineri, că este prieten foarte vechi cu șeful partidului, Liviu Dragnea, dinainte de politică, și a precizat că va apela la sfaturile lui Shhaideh.

”Probabil la început va fi mai greu până mă acomodez. (...) Bineînțeles că o să-i cer sfaturi lui Sevil Shhaideh. Eu am fost primul care a susținut-o. Sper să ajung la nivelul ei”, a spus Paul Stănescu, propunerea PSD pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării.

De asemenea, Paul Stănescu, președinte PSD Olt, nu a negat prietenia care îl leagă de șeful partidului, Liviu Dragnea.

”Nu pot să neg că suntem prieteni, ne cunoaștem de ani de zile și sunt mândru de prietenia cu domnul președinte”, a precizat Stănescu.

”Încercați să ieșiți din echipa paradigmelor”, a intervenit președintele PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat de presă despre dosarul in rem deschis la Consiliul Judeţean Olt, pentru abuz în serviciu, în care și el ar fi vizat, Paul Stănescu a răspuns: ”În viața mea, n-am fost chemat de vreo instituție a statului, n-am dat cu subsemnatul. Nu m-a chemat nimeni, niciodată, nu știu dacă am vreo calitate”.

La insistențele presei, dacă va demisiona în cazul în care pe numele lui se va începe urmărirea penală, Stănescu a precizat: ”Să vedem la vremea respectivă, nu e bine să anticipăm lucrurile”.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close