Antena 3 CNN Actualitate Anunţ important pentru cei care au participat la megaconcertul lui Robbie Williams

Anunţ important pentru cei care au participat la megaconcertul lui Robbie Williams

Anunţ important pentru cei care au participat la megaconcertul lui Robbie Williams
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Iul 2015   •   13:32

Pe 17 iulie 2015, în jur de 65.000 de oameni au avut ocazia să-l vadă pentru prima oară în România pe Robbie Williams, muzician care a oferit un show cu totul deosebit în faţa Palatului Parlamentului. Sub egida Let Me Entertain You, Robbie Williams a oferit concertul anului 2015 în România. 

Aşteptat de ani de zile de către publicul roman, fostul membru al grupului Take That, Robbie Williams s-a prezentat, în sfârşit, în faţa a 65.000 de oameni care l-au aşteptat cu mult entuziasm, iar reacţia muzicianului a fost pe masură - "Bună seara, Bucureşti! La naiba! Sunt chiar celebru aici!"

Din păcate, atât înainte cât şi în timpul concertului, organizatorii s-au confruntat cu o serie de probleme care au creat un disconfort spectatorilor, ocazie cu care organizatorii prezintă scuze celor care au avut de înfruntat cozile de la baruri.

Situaţia a fost creată de renunţarea din partea firmei de public catering, cu 3 zile inaintea evenimentului, la contractul agreat şi semnat, punând organizatorii într-o situaţie fără precedent şi afectând în asemenea masură organizarea concertului, încât se punea problema anulării acestuia. Soluţia de ultim moment a fost găsirea unui alt vendor, care sa poată sprijini, cu toată logistica existentă pe piaţă în acel moment, desfăşurarea în condiţii optime a evenimentului.

Organizatorul informează publicul participant de posibilitatea de rambursare a banilor rămaşi pe cardurile de la eveniment, în perioada 21-23 iulie, interval orar 11:00 - 17:00, din următoarele locatii ale Bancii Transilvania:

1.     Sucursala Unirii, Piata Alba Iulia nr. 2, Bucuresti

2.     Sucursala Militari, Bd. Iuliu Maniu nr 22, Bucuresti

3.     Sucursala Obor, Bd. Mihai Bravu nr 10, Bucuresti

4.    Agentia Matei Corvin, Pta Unirii, nr 22, Cluj-Napoca

În aceste patru locaţii rambursarea sumelor rămase se va realiza imediat, într-o operaţiune care durează câteva secunde.

Pentru posesorii de carduri care nu au posibilitatea de a ajunge în cele patru locaţii, rambursarea poate avea loc şi in orice unitate BT din ţara, prin predarea cardului, împreună cu unele date personale care să permită efectuarea viramentului (nume şi numar de cont).

Organizatorii mulţumesc înca o dată celor care au fost prezenţi pe 17 iulie 2015 la concertul Robbie Williams.

Sursa: Comunicat D&D East Entertainment

 

×
Subiecte în articol: robbie williams
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close