Antena 3 CNN Actualitate Se întorc nămeţii! Avertizare de vânt puternic şi ninsoare. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Se întorc nămeţii! Avertizare de vânt puternic şi ninsoare. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Se întorc nămeţii! Avertizare de vânt puternic şi ninsoare. Vezi prognoza meteo pentru weekend
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
13 Ian 2012   •   07:46
Meteorologii au emis o avertizare de vânt puternic şi ninsoare. Avertizarea este valabilă începând de vineri, de la ora 8.00, până sâmbătă la ora 20.00.

În zonele montane va ninge viscolit, la început în Carpaţii Orientali şi Occidentali, apoi şi în Meridionali, iar rafalele de vânt vor depăşi 80...90 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi şi în restul ţării, cu precădere în regiunile sudice, unde local vitezele vor atinge 55...60 km/h.

PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE:

VINERI (13 ianuarie)
Cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitaţii, sub formã de ninsoare în Maramureş, la munte, predominant sub formã de ninsoare în Transilvania, mixte în Crişana, Banat, local în Moldova şi izolat în rest. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în majoritatea regiunilor, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -8 şi 0 grad. Dimineaţa va fi ceaţã local în sudul şi sud-estul ţãrii şi izolat în rest.

SÂMBĂTĂ (14 ianuarie)
Vremea va intra într-un proces de rãcire. Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea nordicã a ţãrii unde va ninge, pe arii extinse în zona de munte şi local în rest. În celelalte regiuni înnorãrile vor fi temporare şi pe arii restrânse va ninge, în special în sud-vest. Vântul va avea intensificãri în toate zonele, cu viteze mai mari la munte, unde va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -2 şi 6 grade, iar cele minime se vor situa între -11 şi -1 grad.

DUMINICĂ (15 ianuarie)
Vremea va continua sã se rãceascã. Cerul va avea înnorãri în toate regiunile, mai accentuate în nordul, centrul şi nord-estul ţãrii, precum şi în zona de munte, unde, mai ales ziua, pe arii relativ extinse va ninge. În restul teritoriului ninsorile se vor semnala pe spaţii restrânse. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în toate zonele, dar cu viteze mai mari la munte şi în sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 4 grade, iar cele minime se vor situa între -14 şi -4 grade.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.
 


×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close