Antena 3 CNN Actualitate Directorul general al CFR Marfă A MURIT

Directorul general al CFR Marfă A MURIT

Directorul general al CFR Marfă A MURIT
Sursa foto: Foto: barking-moonbat.com
de S.T.    |    02 Feb 2014   •   20:43

Directorul general al CFR Marfă, Dragoş-Alexandru Drăghici, a încetat din viaţă, duminică, la Spitalul Elias din Capitală, unde se afla internat din 28 ianuarie, după ce a suferit un atac cerebral.

Decesul s-a produs la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evoluţie severă, a precizat managerul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu, potrivit Mediafax.

Drăghici a fost operat de urgenţă la Elias, în 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral şi oprirea sângerării.

După operaţie, directorul general al CFR Marfă a fost dus în secţia de Anestezie şi Terapaie Intensivă, în comă şi cu protezare ventilatorie, preciza, în 30 ianuarie, managerul spitalului.

Numele directorului CFR Marfă apare în dosarul în care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumpărare de influenţă, după ce i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia.

Dragoş-Alexandru Drăghici, jurist de profesie, a fost numit director general la CFR Marfă în februarie 2013.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close