Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Misiunea ARAS este pe cale să se încheie, din cauza sistemului. Care sunt eroii preferaţi ai lui Carmen Avram

Misiunea ARAS este pe cale să se încheie, din cauza sistemului. Care sunt eroii preferaţi ai lui Carmen Avram

Misiunea ARAS este pe cale să se încheie, din cauza sistemului. Care sunt eroii preferaţi ai lui Carmen Avram
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   23:45

Eroii lui Carmen Avram prezenţi luni la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, au fost reprezentanţii Asociaţiei Române Anti-SIDA, a căror misiune este pe cale să ia sfârşit.

 
Reprezentanţii ARAS muncesc 20 de ore zilnic, câte patru zile pe săptămână. Ei au grijă ca dependenţii de droguri să aibă seringi noi în fiecare noapte, lucru care este important atât pentru ei, cât şi pentru noi.
 
Unele dintre aceste persoane dependente de droguri au avut nenorocul să se nască în acest mediu, iar acum vor deppinde de aceste substanţe pentru tot restul vieţii.
 
După 21 de ani de activitate însă, misiunea ARAS este pe cale să se încheie luna viitoare, din cauza sistemului sanitar.

România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în Guinness World Records™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul Guinness World Records™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close