Antena 3 CNN Actualitate Escrocherie la o casă de schimb valutar din Capitală. Două persoane au plecat cu 100.000 de euro

Escrocherie la o casă de schimb valutar din Capitală. Două persoane au plecat cu 100.000 de euro

Escrocherie la o casă de schimb valutar din Capitală. Două persoane au plecat cu 100.000 de euro
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    19 Mar 2012   •   14:56
UPDATE 16.20 - Angajatul societăţii de optică de lângă casa de schimb valutar de unde au fost furaţi 100.000 de euro afirmă că în momentul în care a fost comis jaful din zona Pieţei Unirii a fost o pană de curent, camerele video instalate nefuncţionând în acest timp.

El a mai spus că este exclus ca această de casă de schimb valutar să aibă un generator de curent care să reia alimentarea cu electricitate a camerelor de supraveghere.
   
Casa de schimb valutar de unde două persoane au furat 100.000 de euro pretinzând că sunt angajaţi ai statului cu abilităţi de control se află în interiorul unui magazin de bijuterii.


O casă de schimb valutar din centrul Capitalei a fost jefuită luni dimineaţă. Două persoane care s-au dat drept poliţist şi comisar de la Garda Financiară au înşelat casiera cu 100.000 de euro. Cei doi au susţinut că au găsit nereguli şi au "confiscat" toţi banii care se aflau în casa de schimb.

Furtul a fost anunţat la 112 la ora 13, dar incidentul s-a petrecut în jurul orei 10. Angajaţii casei de schimb valutar şi-au dat seama prea târziu că au fost păcăliţi şi au alertat poliţiştii.

Poliţiştii de la Secţia 10 şi cei de la Poliţia Capitalei au demarat o anchetă. Criminaliştii sunt şi ei la faţa locului pentru a preleva amprente, iar anchetatorii vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere din casa de schimb.

În prezent, poliţiştii secţiei 10 audiază martori, inclusiv pe casieră, pentru a stabili semnalmentele celor doi hoţi. Cei doi pot fi acuzaţi de înşelăciune, nefiind practic vorba de un jaf.



×
Subiecte în articol: furt casa de schimb valutar
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close