Antena 3 CNN Actualitate Familia Aureliei Ion, la Sinteza Zilei. “Atât le-aș dori celor răspunzători: să stea șase ore acolo în pădure, să vadă ce a trăit copilul meu”

Familia Aureliei Ion, la Sinteza Zilei. “Atât le-aș dori celor răspunzători: să stea șase ore acolo în pădure, să vadă ce a trăit copilul meu”

Familia Aureliei Ion, la Sinteza Zilei. “Atât le-aș dori celor răspunzători: să stea șase ore acolo în pădure, să vadă ce a trăit copilul meu”
26 Ian 2014   •   22:36
Membrii familiei Aureliei Ion, tânăra studentă la Medicină decedată în urma accidentului din Apuseni, au acceptat să acorde un interviu în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Tatăl Aureliei, împreună cu cei trei copii, Mariana, Lucreția și Alexandru, au vorbit despre tânăra eroină care a impresionat o țară întreagă.

Fratele și sora Aureliei Ion: Probabil că ar fi supraviețuit dacă s-ar fi intervenit mai repede

“Atât le-aș dori și i-aș blestema pe cei răspunzători: să stea șase ore acolo în pădure, și nerăniți de nimeni, să vadă ce înseamnă și ce a trăit copilul meu, prin ce a trecut copilul meu”, a spus tatăl Aureliei Ion.

“Copilul ăsta a fost sacrificat și nu văd din ce cauză”, a mai spus bărbatul.

“Aș vrea să fie judecați și să plătească penal”, a adăugat tatăl Aureliei Ion.

Mariana Ion, sora Aureliei Ion, a acceptat să vorbească despre sora ei în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

“Era un copil minunat, voia sa faca mult bine și să exceleze în ceea ce facea”.

"Mă înfurie lipsa de coordonare, lipsa de implicare, mă înfurie faptul că nu au urmat procedurile, așa cum scrie în ordonanțele de urgență. Nu s-a făcut absolut nimic. În momentul în care sora mea a ajuns la ambulanță, nu s-au respectat procedurile", a adăugat Mariana Ion.


“Voi face absolut tot ce îmi stă în putință să ajut alți oameni. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru țara noastră, pentru familia mea. Voi lupta atât de mult, poate că va fi principalul meu țel în viață.(…) Odată cu moartea ei a murit o parte din mine” , a mai spus sora Aureliei.

Întrebată dacă le-au fost prezentate condoleanțe din partea autorităților, Mariana Ion a răspuns: "Am avut un singur apel de la cineva din MApN. Doar dânsul ne-a contactat și atât. Nimeni altcineva."


Sora Aurei, mesaj sfâșietor către români: Ar trebui să vă treziți!






×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close