Antena 3 CNN Actualitate Firmele responsabile cu deszăpezirea în Cluj-Napoca, amendate de Primărie cu câte 2.500 de lei fiecare

Firmele responsabile cu deszăpezirea în Cluj-Napoca, amendate de Primărie cu câte 2.500 de lei fiecare

Firmele responsabile cu deszăpezirea în Cluj-Napoca, amendate de Primărie cu câte 2.500 de lei fiecare
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Ian 2012   •   15:34

Cele două firme care se ocupă de deszăpezirea municipiului Cluj-Napoca au fost amendate de Primărie cu câte 2.500 de lei fiecare, informează Agerpres.
   
Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Primăriei, amenzile au fost date deoarece intervenţiile celor două firme nu s-au încadrat în criteriile de performanţă solicitate, în sensul că deszăpezirea nu a fost făcută şi pe străzile secundare.

"La Cluj-Napoca a nins 25 de ore între 25 ianuarie 2012 ora 02.00 şi 26 ianuarie ora 03.00 rezultând un strat de 18 centimetri de zăpadă. Cele două firme responsabile cu deszăpezirea în municipiu, SC Rosal Grup SRL şi SC Brantner Servicii Ecologice SA, au intervenit pe parcursul nopţii trecute cu toate utilajele din dotare pentru combaterea poleiului şi a zăpezii', se mai spune în comunicat.
   
Potrivit aceleiaşi surse, SC Rosal Grup SRL a intervenit cu 20 utilaje şi a utilizat 647 tone de material antiderapant, iar SC Brantner Servicii Ecologice SA a intervenit cu 14 utilaje şi a utilizat 412 tone de material antiderapant.
   
În total, în fiecare sector s-a intervenit de trei ori pe străzile din urgenţă I şi de două ori pe străzile aflate în gradele de urgenţă II şi III.
   
Cei doi operatori care efectuează şi în această iarnă lucrări de deszăpezire în Cluj-Napoca au fiecare câte aproximativ 300 de străzi pe care trebuie să le cureţe în caz de ninsoare.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close