Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali rămâne în arest. Cererea de contopire a pedepselor se judecă pe 27 iunie

Gigi Becali rămâne în arest. Cererea de contopire a pedepselor se judecă pe 27 iunie

Gigi Becali rămâne în arest. Cererea de contopire a pedepselor se judecă pe 27 iunie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Iun 2013   •   12:51
Update 12.50 - Cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali va fi judecată pe 27 iunie, a decis, miercuri, Tribunalul Bucureşti, care a stabilit că la dosar trebuie ataşate fişa de cazier judiciar a finanţatorului Stelei şi copii după minutele instanţelor care l-au condamnat.
 
Instanţa a mai decis ca, tot până la termenul din 27 iunie, să fie ataşate şi dosarele de executare în baza cărora au fost emise mandatele de executare a pedepeselor.
____________________________________

Update 10.42 - Cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsă, miercuri, de Tribunalul Bucureşti.

Decizia instanţei nu este definitivă, astfel că finanţatorul Stelei poate ataca decizia la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Luni, Gigi Becali a spus în faţa instanţei că una dintre fiicele sale împlineşte 18 ani în 7 iulie şi că doreşte foarte mult să participe la majoratul acesteia.
 
Un alt motiv pentru care Becali i-a cerut judecătorului să îl lase liber trei luni este pentru a-şi face ordine în afacerile pe care le are, respectiv la societăţile Arcom Bucureşti, Avicola Iaşi şi Uzina Mecanică Drăgăşani, precum şi la FC Steaua, dar şi să-şi gestioneze împrumuturile personale făcute rudelor şi apropiaţilor. El a precizat că are probleme la societăţile Avicola Iaşi şi UM Drăgăşani.
  
Pe 7 iunie, avocaţii au depus, la Tribunalul Bucureşti, cererea de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare primite de Gigi Becali.
 
Tot miercuri, Tribunalul Bucureşti judecă şi solicitarea de contopire a pedepsei cu cea din dosarul "Valiza".


×
Subiecte în articol: Gigi Becali George Becali
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close