Antena 3 CNN Actualitate Marina Popovici: Dacă eu sunt aici, înseamnă că ceva este în neregulă acolo

Marina Popovici: Dacă eu sunt aici, înseamnă că ceva este în neregulă acolo

Marina Popovici: Dacă eu sunt aici, înseamnă că ceva este în neregulă acolo
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Apr 2013   •   23:19

Marina Popovici, una dintre persoanele condamnate pentru corupţie în dosarul "Trofeul Calităţii", a declarat în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3 că şi-ar dori ca preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să o privească în ochi şi să îi spună clar cu ce este vinovată şi de ce se află în puşcărie.

"Dacă în privinţa altora s-a spus că sunt oameni de afaceri şi or fi făcut ei ceva, eu nu am fost nici persoană publică, nici om de afaceri", a spus Marina Popovici, care a precizat că numele ei apare în dosar doar pentru că, la un moment dat, când soţul său s-a îmbolnăvit, i-au fost trecute afacerile pe numele ei.

Interviu emoţionant de după gratii. Marina Popovici: Nu am crezut până în ultima clipă

Ce spune Marina Popovici despre arestarea ei în dosarul "Trofeul Calităţii"

"Dacă eu am ajuns în situaţia asta, şi sunt în penitenciarul de femei, înseamnă că ceva e în neregulă. Dacă eu sunt aici, înseamnă că ceva este în neregulă acolo", a mai spus Marina Popovici, din spatele gratiilor.

Marina Popovici: Să fii închis cere un efort de adaptare uriaş. Primăvara este mai greu

Marina-Ioana Popovici alături de soţul său Bogdan Popovici se află la închisoare după ce au fost condamnaţi în dosarul „Trofeul Calităţii“. Bogdan Popovici a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare, iar soţia sa cinci ani, ambele pedepse fiind cu executare.

Ceilalţi doi condamnaţi în acest dosar sunt Mihai Cristian Vasile şi Diana Gasparovici. Toţi au fost cercetaţi pentru corupţie alături de Adrian Năstase şi toţi au primit pedepse de cel puţin două ori mai mari decât cele ale fostului premier.

Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii "
Sinteza Zilei" de la Antena3

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close