Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu, ameninţat de fiul lui Bercea Mondial să-şi retragă plângerea depusă pe numele lui

Mircea Băsescu, ameninţat de fiul lui Bercea Mondial să-şi retragă plângerea depusă pe numele lui

Mircea Băsescu, ameninţat de fiul lui Bercea Mondial să-şi retragă plângerea depusă pe numele lui
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    13 Iun 2014   •   10:34

Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost ameninţat de fiul lui Bercea Mondial să îşi retragă plângerea depusă pe numele lui - asta reiese din cercetările procurorilor DNA, care i-au chemat la audieri atât pe Mircea Băsescu, cât şi pe Florin Anghel.

Până la urmă, ambii au dat explicaţii în dosarul de şantaj. 

 
În schimb, înregistrările care arată că fratele preşedintelui ar fi cerut bani în schimbul eliberării lui Bercea Mondial nu au ajuns nici ieri la procurori.

Mircea Băsescu a ajuns la audieri la DNA Constanţa în dosarul în care îi acuză de şantaj pe membrii familiei lui Bercea Mondial. Potrivit procurorilor, Florin Anghel l-ar fi ameninţat de după gratii pe fratele preşedintelui să îşi retragă plângerea care a dus la încarcerarea lui. 
 
Înregistrările care arată că fratele preşedintelui ar fi cerut bani în schimbul eliberării lui Bercea Mondial nu au ajuns încă la procurori, deşi Florin Anghel a fost audiat din nou în dosarul de şantaj. 
 
Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, este urmărit penal pentru trei infracţiuni de şantaj. Este vorba despre acelaşi dosar în care Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, este acuzat de acuzat de şantajarea fratelui preşedintelui, Mircea Băsescu. Florin Anghel se află în acest moment în Penitenciarul Colibaşi, unde ispăşeşte o pedeapsă de 5 ani şi 3 luni într-o altă cauză.

Fratele preşedintelui Traian Băsescu este implicat într-un scandal monstru, cu interlopi şi procurori DNA. Ginerele lui Bercea Mondial a fost săltat de procurori din casa lui Mircea Băsescu, pentru şantaj.

Motivarea judecătorilor în cazul de şantaj în care e implicat Mircea Băsescu

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close