Antena 3 CNN Actualitate Protestatari agresivi, în Piaţa Victoriei. Au înjurat, scuipat şi lovit jurnaliştii veniţi să relateze despre proteste

Protestatari agresivi, în Piaţa Victoriei. Au înjurat, scuipat şi lovit jurnaliştii veniţi să relateze despre proteste

Protestatari agresivi, în Piaţa Victoriei. Au înjurat, scuipat şi lovit jurnaliştii veniţi să relateze despre proteste
de O.P.    |    16 Dec 2013   •   06:11

Jurnaliştii au fost agresaţi la mitingul din centrul Capitalei. Câţiva participanţi la protest au lovit maşina Antenei 3 cu pumnii.  Au spart oglinzile, au scuipat şi au înjurat echipa de filmare. Pe imagini se poate vedea clar cum din mulţimea de manifestanţi, câteva persoane şi-au făcut  o ţintă din jurnaliştii veniţi să relateze evenimentul.

Incidentele au avut loc pe Calea Victoriei după ce protestatarii au rupt cordonul jandarmilor şi au plecat spre Piaţa Victoriei.

În timpul marşului spre Piaţa Victoriei, protestatarii au lovit de nenumărate ori maşina Antenei 3 şi i-au jignit pe jurnaliştii care se aflau în ea.

Protestatarii au aruncat cu pietre în forţele de ordine din Piata Universităţii şi au rupt de mai multe ori cordonul de jandarmi, încercînd să ajungă la Guvern. Pentru a calma spiritele, jandarmii au folosit gaze lacrimogene.

În total, aproape o mie de oameni au protestat în Capitală. Ei sunt nemulţumiţi de modificările aduse Codului Penal şi ameninţă că vor protesta şi în zilele următoare.

×
Subiecte în articol: proteste piata victoriei
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close