Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Codruţ Marta a fost arestată pentru proxenetism

Soţia lui Codruţ Marta a fost arestată pentru proxenetism

Soţia lui Codruţ Marta a fost arestată pentru proxenetism
19 Iul 2012   •   16:04

Soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, a fost arestată de  proxenetism. Aceasta va sta după gratii timp de 29 de zile. Andreea Marta, în vârstă de 28 de ani,  este acuzată de racolare de persoane cu o situaţie materială bună cărora le-ar fi facilitat întâlniri amoroase cu fete în România, dar şi în Monaco, Elveţia, Italia se arată într-un comunicat al procurorilor DIICOT.

UPDATE 16,00 - Andreea Marta  câştiga şi 10.000 de euro într-un sejur la Monte Carlo, din traficarea fetelor racolate pentru a bine dispune bărbaţi bogaţi.
   
Potrivit surselor citate, Marta făcea "comenzi pentru virgine" în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro. În schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau între 300 şi 500 de euro.
   
Joi, Tribunalul Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă pe numele Andreei Marta, sorei sale, Maria Magdalena Lungu, dar şi pe numele unui taximetrist care ar fi făcut anumite servicii grupului în schimbul unor sume, toţi trei fiind reţinuţi, în urmă cu o zi, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).
   
Decizia tribunalului poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti, până atunci Andreea Marta, Maria Magdalena Lungu şi Valentin Panait vor fi încarceraţi, pentru constituire de grup infracţional organizat cu preocupări pe linia proxenetismului şi a prostituţiei, în vederea obţinerii de beneficii materiale injuste semnificative.

În urma unor percheziţii care au avut loc miercuri, procurori din DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IGPR-DCCO, au destructurat un grup infracţional organizat cu preocupări pe linia proxenetismului şi a prostituţiei, în vederea obţinerii de beneficii materiale injuste semnificative.

Potrivit DIICOT, începând cu anul 2010, Andreea Elena Marta (fostă Lungu), de 28 ani, şi Maria Magdalena Lungu, de 38 ani au coordonat această grupare, procedând la racolarea persoanelor cu o situaţie materială foarte bună, cărora le-au facilitat întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani.


×
Subiecte în articol: proxenetism
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close