Antena 3 CNN Show Showbiz Spectatorii la concertul lui Robbie Williams vor primi drept scuze...

Spectatorii la concertul lui Robbie Williams vor primi drept scuze...

Spectatorii la concertul lui Robbie Williams vor primi drept scuze...
19 Iul 2015   •   13:00

Foarte mulți spectatori de la concertul lui Robbie Williams s-au plâns de faptul că, la 40 de grade Celsius, au fost nevoiți să stea ore întregi la coadă pentru a putea cumpăra ceva de băut. Unul dintre sponsori își cere scuze și le oferă celor care au fost la concert un bax de bere, scrie b365.ro.

Iată mesajul transmis de sponsor, pe Facebook, după ce foarte multe persoane s-au plâns de organizarea concertului lui Robbie Williams, în special de modul în care s-a asigurat accesul la băuturi:

"În cadrul spectacolului de excepţie din 17 iulie, Robbie Williams a adunat peste 65.000 de spectatori, marcând astfel unul dintre cele mai mari evenimente muzicale susţinute în ultimii ani în România. Însă numărul foarte mare de spectatori a generat probleme logistice deosebite organizatorilor. În acest context, ca sponsor şi furnizor de bere al acestui eveniment, ţinem să ne cerem scuze faţă de toţi cei care nu au reușit să îşi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp aşteptând la coadă".

Mai multe, pe b365.ro.

×
Subiecte în articol: robbie williams bere
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close