Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho: Sunt şase echipe care luptă pentru titlu în Anglia. Va fi foarte frumos

Mourinho: Sunt şase echipe care luptă pentru titlu în Anglia. Va fi foarte frumos

Mourinho: Sunt şase echipe care luptă pentru titlu în Anglia. Va fi foarte frumos
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
30 Noi 2013   •   15:33

Tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a declarat că în campionatul Angliei lupta pentru titlu se dă între şase echipe şi că englezii au competiţia pe care toate ţările din Europa o doresc, dar nu o au, informează site-ul oficial al clubului englez.

"Competiţia este diferită acum faţă de cum era în primul meu mandat la Chelsea. Atunci se luptau pentru titlu doar trei echipe, acum sunt şase. Nimeni nu ştie ce se poate întâmpla. Poate diferenţa va fi făcută de prezenţa echipelor în cupele europene. Poate diferenţa va fi de două puncte. Va fi frumos. Avem competiţia pe care toate ţările din Europa o doresc, dar pe care nu o are nimeni. Avem un campionat fantastic şi trebuie să ne bucurăm de asta. Să câştig titlul în acest sezon ar fi mai impresionant decât a fost în 2005. Prima dată a fost greu să câştigăm titlul, ca echipă fără tradiţie în a obţine trofee, însă câştigarea campionatului în acest sezon ar fi o realizare mai mare", a spus Mourinho, conform Mediafax.
El a menţionat că nu intenţionează să aducă alţi jucători la echipă înainte de finalul sezonului. "Am început sezonul cu acest lot şi cel mai probabil vom încheia sezonul cu acest lot. La finalul campionatului vom fi într-o situaţie mai bună pentru a analiza lotul, pentru a analiza piaţa şi a face schimbări", a adăugat tehnicianul.
Formaţia Chelsea Londra va întâlni, duminică, pe teren propriu, echipa Southampton, în campionatul Angliei.
Chelsea va juca, la 11 decembrie, la Londra, cu echipa Steaua Bucureşti, în ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.
 

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close