Antena 3 CNN Sport Off Sport La FRF se premiază şi eşecurile. Ce prime uriaşe au fost date după ratarea calificarii la Mondiale

La FRF se premiază şi eşecurile. Ce prime uriaşe au fost date după ratarea calificarii la Mondiale

La FRF se premiază şi eşecurile. Ce prime uriaşe au fost date după ratarea calificarii la Mondiale
de O.P.    |    06 Mai 2014   •   05:55

 În România şi eşecurile se premiază. Este şi cazul Federaţiei Române de fotbal care şi-a răsplătit angajaţii cu prime de mii de euro după eşecul cu Grecia din barajul pentru Cupa Mondială.

În total, Federaţia a dat prime de aproape 49 de mii de euro pentru 25 de persoane, inclusiv preşedintele de la acea vreme al instituţiei, Mircea Sandu, scriu jurnaliştii de la ProSport.

După ratarea calificării la Campionatul Mondial din Brazilia, Mircea Sandu şi Dumitru Mihalache, director în FRF, au dat prime angajaţilor de nu mai puţin de 35.900 de euro, arată un document publicat de prosport.ro. Banii au fost plătiţi pentru modul în care a fost organizat turul play-off-ului cu naţionala Greciei, de pe 19 noiembrie 2013.

Cea mai mare primă a fost luată chiar de preşedintele FRF din acel moment Mircea Sandu care a primit 10 mii de euro. Acesta a fost urma de Dumitru Mihalache care a fost adăgat ulterior pe listă, scriu jurnaliltii. Acesta a primi 9000 de euro. Pe listă mai apare şi fiul lui Mihalache, care a încasat 500 de euro pentru că s-a ocupat de acreditări.

Potrivit lui Dumitru Mihalache:"Acest lucru s-a mai întâmplat în câteva alte ocazii, la anumite meciuri importante. A fost o listă de 15 persoane, adică oamenii care s-au ocupat strict de organizarea barajului"


×
Subiecte în articol: Federatia Romana de Fotbal
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close