Antena 3 CNN Show Showbiz Actriţa Jana Kramer a fost la un pas de moarte din cauză că a fost diagnosticată greşit în România (VIDEO)

Actriţa Jana Kramer a fost la un pas de moarte din cauză că a fost diagnosticată greşit în România (VIDEO)

Actriţa Jana Kramer a fost la un pas de moarte din cauză că a fost diagnosticată greşit în România (VIDEO)
Sursa foto: kramer
15 Mai 2010   •   14:38

Actriţa americană Jana Kramer a fost la un pas de moarte, după ce a fost operată în România. Medicii i-au spus că are apendicită şi au operat-o imediat. Femeia suferea, de fapt, de o problemă la vezica biliară, care îi punea viaţa în pericol.

Incidentul a avut loc în 2005, când actiţa americană Jana Kramer a venit în România pentru a juca într-un film. În timpul filmărilor, femeia început să se simtă rău şi a fost transportată la spital. Acolo a întâlnit un doctor care abia ştia să vorbescă engleza.

După ce a fost consultată, medicul i-a spus că suferă apendicită. Actriţa americană a fost operată cu şi a stat două săptămâni în spital la recuperare, timp în care a făcut şi pneumonie.

Actriţa s-a hotărât atunci că trebuie să ceară şi părerea unui alt doctor aşa că a decis să se întoarcă în Statele Unite. Acolo a aflat că medicii români au operat-o degeaba. Femeia suferea de fapt de o problemă la vezica biliară ce continua să îi pună viaţa în pericol. A fost operată din nou, de data asta de medicii americani. Diagnosticul a fost corect, iar starea de sănătate a actriţei s-a îmbunătăţit.



Antena 3




×
Subiecte în articol: actriţă medici operatie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close