Antena 3 CNN Externe Operatorii din turism oferă preţuri de neimaginat la vacanţele de criză. Vezi tarifele pentru iunie (VIDEO)

Operatorii din turism oferă preţuri de neimaginat la vacanţele de criză. Vezi tarifele pentru iunie (VIDEO)

Operatorii din turism oferă preţuri de neimaginat la vacanţele de criză. Vezi tarifele pentru iunie (VIDEO)
Sursa foto: vacanta
29 Mai 2010   •   16:09

Vacanţe de criză la preţuri de neimaginat în urmă cu vreo doi ani. 5 euro pe noapte în Grecia, sau o săptămână întreagă în Spania cu mai puţin de 400 de euro. Oferte speciale, adaptate la buzunarele subţiate de criză ale românilor. Tarifele sunt valabile în luna iunie, după cum scriu jurnaliştii de la Financiarul.

Plăteşte unul şi merg doi. Este una dintre ofertele agenţiilor de turism pentru Grecia. Şi nu e singura. Turiştilor li se promite cazare mult mai ieftină decât la noi în ţară. Un sejur de 7 nopţi la o pensiune de două stele costă 75 de euro pentru două persoane. Adică numai 5 euro pe noapte de persoană. Transportul nu este însă asigurat. Acesta variază în jurul sumei de 50 de euro dus-întors pentru călătoria cu autocarul.

Şi bulgarii se luptă să-şi atragă clienţi pe timp de criză, aşa că au oferte care pornesc de la 15 euro pe noapte la un hotel de 3 stele în staţiunea Sunny Beach. Ofertele sunt valabile până la mijlocul lunii iunie, când tarifele vor creşte.

Pentru cei care au un buget de vacanţă ceva mai bogat, agenţiile au oferte speciale în Spania. De la 385 de euro de persoană un pachet de 7 nopţi la un hotel de 4 stele într-o staţiune în Costa Brava. Pe lîngă cele trei mese pe zi, turiştii au asigurată şi o vizită de o zi în Barcelona.



Antena 3




×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close