Antena 3 CNN Timp liber Film Comedia “Două Lozuri”, cel mai de succes fim românesc din ultimii ani

Comedia “Două Lozuri”, cel mai de succes fim românesc din ultimii ani

Comedia “Două Lozuri”, cel mai de succes fim românesc din ultimii ani
19 Oct 2016   •   11:46

Comedia "Două Lozuri" a bătut recordul de spectatori şi încasări şi devine astfel cel mai de succes film românesc din ultimii ani.

Vorbim despre o producţie independentă, cu un buget de numai 30.000 de euro.

Pelicula, în regia lui Paul Negoescu, spune povestea a trei bărbaţi dintr-un orăş mic de provincie, care câştigă marele premiu la loto, însă nu după mult timp, biletul câştigător nu mai e de găsit.

Inspirată de nuvela lui Caragiale, "Două Loturi", comedia a fost lansata în cinematografe pe 7 octombrie şi îi are în rolurile principale pe Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă.

Dorian Boguţă și Paul Negoescu au fost invitații lui Adrian Ursu, miercuri dimineață, în emisiunea Previziuni, unde au mărturisit că nu se așteptau la un astfel de succes.

“Nici nu știam dacă vom termina filmul, dacă o să apară pe ecran, dacă o să vrea cineva să îl vadă, pentru că este un film independent, făcut cu foarte puțini bani. Cam de 20 de ori mai puțin decât bugetul unui film mediu. Am avut încasări record în primul weekend, în weekendul de lansare. Cifrele au fost record. Acum au mai intrat și alte filme, blockbustere americane, cu care încercăm să ne batem de la egal la egal, dar e mult mai greu”, a explicat Paul Negoescu.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close