Știri Antena 3 CNN din 02 August 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 02 August 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

59 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    02 Aug, 15:00
    Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs duminică în zona seismică Vrancea. Seismul a avut loc la adâncimea de 90 km, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului și s-a produs în apropiere de mai multe orașe.
    cutremur in romania duminica dupa amiaza ce magnitudine a avut

    Cutremur în România, duminică după-amiază. Ce magnitudine a avut

  • Externe
    02 Aug, 14:30
    Câteva zeci de protestari bulgari, care cer de 24 de ore demisia Guvernului de la Sofia, blochează, duminică, autostrada spre Grecia. Oamenii acuză guvernul de corupție. Există mari întârzieri în desfășurarea traficului spre vecinii bulgarilor, în condițiile în care cozile erau deja kilometrice la intrarea în Grecia pe la punctul de trecere a frontierei Kulata - Promachonas din cauza măsurilor COVID-19 introduse de greci.
    autostrada spre grecia blocata de zeci de protestatari bulgari

    Autostrada spre Grecia, blocată de zeci de protestatari bulgari

  • Actualitate
    02 Aug, 14:00
    Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a luat decizia de a nu mai închide terasele la ora 23.00 și asta pentru că, susţine edilul, a fost ”indus în eroare” de textele emise de Guvern, la nivel naţional. Robu susține că textele vorbesc doar despre o recomandare de a închide terasele după ora 23.00, în timp ce, iniţial, a crezut că este obligaţie.
    terasele nu se mai inchid la ora 23 00 in timisoara robu am fost indus in eroare de guvern

    Terasele nu se mai închid la ora 23.00 în Timișoara. Robu: Am fost indus în eroare de Guvern

x close