Antena 3 CNN Actualitate Tânăr aproape paralizat de droguri, accident și urmărire cu Poliția în Craiova

Tânăr aproape paralizat de droguri, accident și urmărire cu Poliția în Craiova

Un tânăr aflat sub influența a două tipuri de droguri de mare risc, aproape paralizat din cauza drogurilor, s-a urcat la volanul unei mașini de teren, a provocat un accident rutier, a fugit cu Poliția pe urme și apoi a încercat să fugă cu un taxi.

Tânăr aproape paralizat de droguri, accident și urmărire cu Poliția în Craiova
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2020   •   10:15

Totul s-a întâmplat ieri, în Craiova, acolo unde tânărul drogat a ieșit pe străzi, cu o mașină de teren. Pe Calea București, tânărul aproape paralizat din cauza drogurilor consumate a pierdut controlul direcției, iar mașina a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un parapet metalic.

După accident, tânărul s-a dat jos din mașină cu greu, a stat câteva minute nemișcat, timp în care ceilalți șoferi au observat că era drogat și au sunat la numărul unic de urgență 112.

Totuși, după câteva minute, tânărul s-a urcat din nou la volanul mașinii și a plecat, iar ceilalți șoferi nu au intervenit să îl oprească, cu toate că putea provoca o tragedie.

Polițiștii au pornit pe urmele sale și au reușit să îi găsească mașina abandonată. Între timp, șoferul drogat se urcase într-un taxi și încerca să fugă.

Prins de agenți, tânărul a fost dus la spital acolo unde i-au fost recoltat probe biologice.

Potrivit reprezentanților Sindicatului Europol, șoferul consumase amfetamine și methamfetamine. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

×
Subiecte în articol: Craiova
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close