Antena 3 CNN Actualitate 1 România, cea mai frumosă competiție de idei, la Antena 3 de Ziua Națională. Ei sunt concurenții care vor să schimbe țara

1 România, cea mai frumosă competiție de idei, la Antena 3 de Ziua Națională. Ei sunt concurenții care vor să schimbe țara

1 România, cea mai frumosă competiție de idei, la Antena 3 de Ziua Națională. Ei sunt concurenții care vor să schimbe țara
30 Noi 2019   •   18:31

1 România. Au început deja emoțiile pentru cei opt finaliști ai concursului 1 România, organizat de Antena 3. Finaliștii celei de-a patra ediții și-au aflat în urmă cu scurt timp ordinea în care își vor susține ideile în fața juriului. 

1 România. Competiția de idei "1 România" se va desfășura  duminică seara, de Ziua Națională a României, pe Anena 3, de la ora 20. 

1 România. Cine sunt concurenții

Cristina Bălăucă e profesor la Colegiul Național Mihai Eminescu. 

Didel Bădărău este ofițer în rezerva Ministerului de Interne și președinte al Asociației Frontieră Gălățeană. "M-am înscris pentru a arăta semenilor ce poate face pentru comunitate o asociație care e nonguvernamentală, apolitică, fără să obțină nici măcar un leu de la bugetul de stat". 

Olteanu Mihai Teodor are doar 16 ani, e din Râmnicu Sărat și s-a înscris în competiție fiindcă Țam considerat că nu am o alternativă politică reală în momentul de față, nu ma reprezintă niciun partid politic". 

Florin Bucuțea este din Brașov, locul în care a și creat o bibliotecă. 

Carmen Turcu are 30 de ani, este din Medgidia și dorește să participe la concurs fiindcă vrea să transmită românilor faptul că "trebuie să facem ceva pentru noi. Tot ce e în jurul nostru ne influențează". 

Cristian Mititelu, are 30 de ani, e din București și îl recomandă vocea și talentul. "Oamenii ar trebui să mă voteze pentru ideile mele". 

Zsok Donat are 50 de ani, e din Târgu Mureș- "sunt tâmplarul României și vreau să repar țara asta. Am soluții". 

Liviu Calafeteanu, 25 de ani, din Drobeta Turnu Severin - "Ideile mele constau în acel sistem libertarian pe care eu doresc să-l propun". 

 

×
Subiecte în articol: competitie 1 Romania
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close