Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute. Mama unui copil care a murit în tragedia de la Giuleşti: Nu există despăgubiri pentru mine

100 de minute. Mama unui copil care a murit în tragedia de la Giuleşti: Nu există despăgubiri pentru mine

100 de minute. Mama unui copil care a murit în tragedia de la Giuleşti: Nu există despăgubiri pentru mine
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Apr 2015   •   18:50
Cazul maternităţii Giuleşti a ajuns la final. Instanţa a stabilit despăgubiri de ordinul sutelor de mii de euro dar şi mai multe condamnări.
 
Florentina Cârstea, asistenta din neglijenţa căreia ar fi pornit tragedia, a primit doi ani şi două luni de închisoare, cu executare. În schimb, instanţa a schimbat încadrările electricicianului Oprea şi pentru doctorul Marinescu, care au primit sentinţe cu suspendare.
 
Unul dintre părinţii care au rămas fără copii în tragedia de la maternitatea Giuleşti, Georgiana Bostan, a explicat, în cadrul emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, că nu există despăgubiri pentru drama pe care o trăieşte. 
 
"În momentul acesta nu ştiu ce să vă spun, sunt foarte emoţionată, mă simt foarte rău. Într-un fel s-a făcut dreptate. În ceea ce îl priveşte pe domnul Marinescu, o amendă penală de 65 de milioane mi se pare o glumă. Nu pot să comentez decizia. Dânşii aşa au considerat că este bine, aşa mergem şi noi în continuare. Este insuficientă. Viaţa copilului meu nu se măsura în bani, timp în puşcărie."
 
Întrebată pe cine consideră vinovaţi de tragedie, Georgiana Bostan a explicat simplu: oamenii din sistem.
 
"Pentru mine toată lumea este vinovată. Oamenii din sistem, pentru că sistemul este compus din oameni. Oamenii din sistem sunt de vină. Îmi aduc aminte tot ca şi cum ar fi fost ieri."
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close