Antena 3 CNN Actualitate 200 de oameni participă duminică la căutarea băieţelului de 7 ani, dispărut la Rânca (VIDEO)

200 de oameni participă duminică la căutarea băieţelului de 7 ani, dispărut la Rânca (VIDEO)

200 de oameni participă duminică la căutarea băieţelului de 7 ani, dispărut la Rânca (VIDEO)
Sursa foto: ranca
26 Iul 2009   •   09:46

Aproximativ 200 de oameni participă duminică la operaţiunile de căutare a băieţelului de 7 ani care a dispărut joi seară la Rânca. Poliţiştii, salvamontiştii, dar şi jandarmi şi chiar voluntari au plecat duminică dimineaţă într-o nouă încercare de a-l găsi pe băiatul dispărut. Oamenii spun că aria de căutare a fost extinsă pe o rază de aproximativ 15 kilometri. Cu fiecare oră ce trece, şansele de a-l găsi în viaţă pe cel mic scad, cu atât mai mult cu cât sâmbătă noapte a fost foarte frig şi vremea se înrăutăţeşte în zonă.

La operaţiunile de salvare au participat şi câinii poliţişti, specializaţi în căutări.

Ultimii turişti care l-au văzut pe copil au povestit că mergea pe o potecă. În jur, pericole peste tot. La 100 de metri de cabană, o pădure. În altă direcţie, la aceeaşi distanţă, o râpă. LA 2 kilometri, apele unei cascade.

Părinţii copilului nu şi-au pierdut încă speranţa. Mama copilului a anunţat chiar că vrea să ofere şi o recompensă celui care o va ajuta să-şi găsească băiatul. Ea a declarat că nu exclude nici posibilitatea ca acesta să fi fost răpit.

În momentul dispariţiei, băiatul de 7 ani era îmbrăcat cu un tricou alb, hanorac de culoare gri, pantaloni de trening bleumarin cu două dungi albe, iar în picioare purta papuci de culoare verde deschis. Cine poate oferi informaţii despre locul în care se află este rugat să sune la numărul de urgenţă 112.



Antena 3

×
Subiecte în articol: ranca cautari
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close