Antena 3 CNN Actualitate A legat de maşina lui trei sănii şi a demarat în trombă. Era să omoare mai mulţi copii, după ce săniile au ajuns pe contrasens

A legat de maşina lui trei sănii şi a demarat în trombă. Era să omoare mai mulţi copii, după ce săniile au ajuns pe contrasens

A legat de maşina lui trei sănii şi a demarat în trombă. Era să omoare mai mulţi copii, după ce săniile au ajuns pe contrasens
de O.P.    |    12 Dec 2013   •   05:33

Un tânăr teribilist de 23 de ani a fost la un pas să omoare mai mulţi copii. Deşi nu avea permis s-a urcat la volan. Nu a fost suficient. A legat după maşină trei sănii pe care se aflau mai mulţi copii şi a demarat.

Într-o curbă, săniile au pătruns pe contrasens şi au fost lovite de un alt autoturism. Un adolescent a ajuns în stare gravă la spital. Şoferul teribilist a fost reţinut pentru 24 de ore şi va ajunge în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Martorii povestesc că săniile tractate de tânărul de 23 de ani erau pline ochi cu copii dornici de aventură.

Şoferul care i-a lovit pe copii spune că săniile i-au apărut brusc în faţă şi n-a avut nicio şansă să evite impactul. Adolescentul de 15 ani a fost proiectat câţiva metri pe marginea drumului şi a fost rănit grav.

Din cauza rănilor serioase, adolescentul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Cluj. Rudele sale dau vina pentru incident pe brbatul care a legat săniile de maşină şi i-a tractat pe copii.

Şoferul amator s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă dar şi pentru că s-a urcat la volan fără permis de conducere. Daca va fi găsit vinovat va sta până la 5 ani în spatele gratiilor. 

×
Subiecte în articol: teribilism sanie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close