Antena 3 CNN Actualitate Abuzaţi într-o instituţie a statului: Doi copii de 12 şi 15 ani, violaţi într-un centru de plasament (VIDEO)

Abuzaţi într-o instituţie a statului: Doi copii de 12 şi 15 ani, violaţi într-un centru de plasament (VIDEO)

Abuzaţi într-o instituţie a statului: Doi copii de 12 şi 15 ani, violaţi într-un centru de plasament (VIDEO)
18 Mar 2010   •   14:51


Doi copii de numai 12 şi 15 ani dintr-un centru de plasament din Buzău au fost violaţi de un coleg de 17 ani. Din primele date, se pare că tânărul are antecedente. De această dată, judecătorii au emis un mandat de arest de 19 zile pe numele agresorului. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 12 ani de închisoare.

Copiii au trăit cu spaimă şi ruşine până şi-au făcut curaj să povestească ceea ce li s-a întâmplat. Direcţia pentru protecţia copilului a demarat deja o anchetă în acest caz.

Tânărul de 17 ani suspectat de viol a mai fost cercetat în două rânduri în ultimele 4 luni după ce a distrus mobilierul centrului de plasament, dar şi pentru că a avut manifestări violente faţă de alţi copii.

Suspectul va fi expertizat psihiatric pentru a se vedea dacă a avut discernământ atunci când a comis faptele. În cazul în care anchetatorii îl vor găsi vinovat, băiatul riscă până la 12 ani de inchisoare.



Antena 3


×
Subiecte în articol: copii centru Buzau
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close