Antena 3 CNN Actualitate Academia de Poliţie, mesaj pentru Marian Godină în scandalul de la examenul de admitere

Academia de Poliţie, mesaj pentru Marian Godină în scandalul de la examenul de admitere

Academia de Poliţie, mesaj pentru Marian Godină în scandalul de la examenul de admitere
Sursa foto: Foto: Marian Godina/Facebook
09 Aug 2017   •   20:59

Scandal de proporţii la examenul de admitere pentru Academia de Poliţie, după ce la proba de Istorie, în barem era trecută ca fiind corectă o variantă greşită. Greşeala a fost recunoscută de instituţia de învăţământ, care a comunicat însă că nu se pune problema ca testul să fie reluat.  

"Nu se pune problema ca testul să fie reluat. O singură întrebare a avut răspunsul greşit în barem. 1 din 90 de intrebari. Iar întrebarea valorează doar 0,10 puncte din nota la probă. (...) Toate testele la istorie au fost recorectate azi-noapte şi până azi dimineneaţă pe baza noului barem. Mâine se afişează notele conform noului barem. (...) Cei mai mulţi candidaţi au primit 10 sutimi în plus pentru că au răspuns greşit la întrebare, dar pe barem răspunsul greşit figura drept corect", a spus Radu Nicolae, purtător de cuvânt al Academiei de Poliţie, potrivit observator.tv.

Despre Marian Godină: "Trebuia să fie cumpătat, nu trebuia să lovească în Academie pentru că sunt nevinovaţi. Au fost verificate şi testele la română şi cele la limbi străine (engleză, germană, franceză, rusă) şi nu a fost găsită nicio problemă până acum", a mai spus Radu Nicolae.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close