Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în România. Un mort și mai mulți răniți, după ciocnirea unui autotren cu un autoturism

Accident cumplit în România. Un mort și mai mulți răniți, după ciocnirea unui autotren cu un autoturism

Accident cumplit în România. Un mort și mai mulți răniți, după ciocnirea unui autotren cu un autoturism
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Milca Mulders
25 Aug 2017   •   11:54

Un accident produs între un autotren şi un autoturism, vineri, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj, în care au fost implicate patru persoane, s-a soldat cu decesul şoferului autoturismului, care a rămas încarcerat. 

''ISU Timiş a fost solicitat să intervină la un accident rutier, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj. Accidentul s-a produs între un autotren şi un autoturism. În accident au fost implicate patru persoane, dintre care o victimă încarcerată, şoferul autoturismului'', anunţă, vineri, ISU Timiş. 

La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un autocamion de intervenţie, un maistru militar şi cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Lugoj, o autospecială de descarcerare grea cu trei subofiţeri din cadrul Detaşamentului 2 de pompieri din Timişoara şi un echipaj SAJ. 

''Din păcate, victima încarcerată a fost declarată decedată de medicul sosit la locul intervenţiei. Celelalte trei persoane, şoferul şi cei doi pasageri din autotren, nu au necesitat îngrijiri medicale'', precizează ISU Timiş

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: descarcerare Lugoj accident
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close