Antena 3 CNN Actualitate Circulația tramvaielor pe linia 41, reluată după mai bine de trei ore | Haos în traficul din Bucureşti, după un accident cu trei maşini la Podul Ciurel

Circulația tramvaielor pe linia 41, reluată după mai bine de trei ore | Haos în traficul din Bucureşti, după un accident cu trei maşini la Podul Ciurel

Un grav accident de circulație în care sunt implicate trei mașini, dintre care una a ajuns pe linia de tramvai, s-a produs pe Șoseaua Virtuții, în dreptul Podului Ciurel, în București. Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost reluată după mai bine de trei ore.

Circulația tramvaielor pe linia 41, reluată după mai bine de trei ore | Haos în traficul din Bucureşti, după un accident cu trei maşini la Podul Ciurel
Sursa foto: Info Trafic
de Andreea Gelatu    |    27 Dec 2023   •   20:52

Update Circulaţia tramvaielor liniei 41, reluată, după mai bine de trei ore de întrerupere

"S-a reluat circulaţia vagoanelor liniei 41, pe Şoseaua Virtuţii. Durata întrerupere: 199 minute", au anunţat reprezentanţii societăţii. Circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată miercuri, începând cu ora 15:57, din cauza unui eveniment de circulaţie.

La fața locului, au ajuns mai multe ambulanțe și echipaje de salvatori. În urma impactului, au rezultat mai multe victime.

Patru persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului. O persoană, conștientă, cooperantă, a fost transportată la Spitalul Militar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezutatele fiind negative.

”Linia 41, blocată pe ambele sensuri de circulație”

”Linia 41 - blocata pe ambele sensuri pe Sos. Virtutii, la Pod Ciurel. Cauza: eveniment de circulatie.

Pentru preluarea fluxului de calatori s-a infiintat linia naveta 641, intre Ghencea si Piata Presei”, transmit reprezentanții STB pe reţeaua X, fostă Twitter.

×
Subiecte în articol: accident București linia 41
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close