Antena 3 CNN Actualitate O șoferiță a spulberat un grup de muncitori la Iași! Patru dintre ei au murit pe loc

O șoferiță a spulberat un grup de muncitori la Iași! Patru dintre ei au murit pe loc

Accident de circulație cumplit noaptea trecută la Iași. Opt muncitori care lucrau la un drum au fost loviți în plin de o mașină scăpată de sub control. Patru dintre ei au murit pe loc iar trei au fost răniți și duși la spital. Tot acolo au ajuns și cele două femei aflate în mașină. Martorii spun că acestea miroseau puternic a alcool.

O șoferiță a spulberat un grup de muncitori la Iași! Patru dintre ei au murit pe loc
Sursa foto: antena 3
de Laura Dinu    |    17 Iun 2022   •   07:32

Șoferița a pierdut controlul volanului imediat ce a ieșit din curbă, spun martorii. Ar fi condus cu o viteză nebună. Mașină a lovit zidul unei case iar apoi a ricoșat în grupul de muncitori aflați la câteva zeci de metri distanță. Mașina s-a oprit în autoutilitara acestora. 

Forțe impresionante de poliție și salvatori au ajuns rapid la locul tragediei. Două echipaje de descarcerare s-au luptat să scoată oamenii de sub automobilul distrus. Din cei opt muncitori, patru au fost uciși pe loc, spun salvatorii. Trei au fost răniți, ca și cele două femei aflate în mașina care a produs tragedia. Doar un muncitor a scăpat nevătămat. Victimele aflate în viață au fost duse la spital. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Echipajele de intervenție au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanță a traficului rutier și a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului. În urma evenimentului au rezultat opt victime dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași

Polițiștii urmează să stabilească dacă șoferița era băută, așa cum susțin martorii. Ea va fi cercetată pentru omor din culpă și vătămare corporală.

Momentul în care șoferița beată ucide patru muncitori, la Iași

Antena 3 a prezentat primele imagini care au surprins tragedia de noaptea trecută de la Iași! Patru oameni au fost uciși pe loc și alți trei sunt în stare gravă, la această oră, după ce au fost loviți în plin de o șoferiță băută.

Ea este șoferița care a ucis patru muncitori la Iași! S-a urcat beată la volan

Femeia care a ucis patru muncitori la Iași, noaptea trecută, are 38 de ani și se afla sub influența alcoolului.

Adina Iuliana Ghervase, din Valea Lupului, este femeia care a lovit în plin, noaptea trecută, un grup de muncitori care lucrau la un drum. Patru dintre aceștia au murit pe loc.  

Femeia, care conducea cu o viteză nebună, se afla la volanului unui autoturism Alfa Romeo. 

×
Subiecte în articol: Iași accident
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close