ACCIDENT ÎN MUNTENEGRU. Declaraţia directorului agenţiei de turism: "În autocar erau 47 de români şi un minor"

de O.P.    |    24 Iun 2013   •   10:53

Marius Usturoi, directorul Maree Travel, agenţia de turism care a organizat circuitul, a precizat, pentru Mediafax, că în autocarul, operat de Gregory Tour, care s-a prăbuşit într-o prăpastie în Muntenegru se aflau 47 de persoane, cetăţeni români, între care un minor. Usturoi a precizat că între cele 47 de persoane se aflau şi cei doi şoferi şi un ghid.El a relatat că era vorba despre un circuit turistic în Muntenegru şi Croaţia de şase zile. Turiştii au plecat sâmbătă dimineaţă din Bucureşti, seara au ajuns la Belgrad, unde au înnoptat, iar duminică dimineaţă au plecat mai departe în circuit. Marius Usturoi a precizat că agenţia de turism a contactat Ambasada României din Muntenegru, căreia i-a transmis lista cu numele tuturor celor care se aflau în autocar.El a spus că, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu cunoaşte numărul victimelor, reprezentanţii agenţiei nefiind contactaţi de către autorităţi. Agenţia de turism este în legătură cu familiile celor aflaţi în autocar.

Usturoi a precizat că agenţia sa a mai lucrat cu Gregory Tour, care operează pe numeroase circuite, şi că nu a existat nicio problemă până acum. El a spus că nici transportatorul nu îşi explică cum s-a produs accidentul, susţinând că autocarul şi şoferii erau în cea mai bună stare. Atât agenţia de turism, cât şi operatorul de transport vor trimite reprezentanţi în Muntenegru.

Usturoi a spus însă că agenţia va renunţa la serviciile firmei de transport, întrucât este fără precedent ceea ce s-a întâmplat.

Parteneri
x close