Antena 3 CNN Actualitate ACCIDENT MORTAL la "zidul morţii" din Suceava

ACCIDENT MORTAL la "zidul morţii" din Suceava

ACCIDENT MORTAL la "zidul morţii" din Suceava
Sursa foto: Foto: suceavapenet.ro
04 Ian 2014   •   09:28
Un nou accident mortal a avut loc pe DN17, în locul pe care toţi sucevenii îl ştiu drept "zidul morţii". Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu maşina în zidul care apare brusc în mijlocul drumului naţional. 
 
Zeci de accidente s-au petrecut în ultimii ani, exact în acelaşi loc. Cel mai grav a avut loc acum trei ani, când trei persoane şi-au pierdut viaţa din cauza zidului în construcţie.
 
La accidentul fatal de la zidul morţii a intervenit acelaşi echipaj de pe descarcerare, care, în urmă cu trei ani, scotea dintre rămăşiţele unui camion trupurile a doi bărbaţi şi pe cel al unui copil de 12 ani. 
 
De această dată, un tânăr de 21 de ani s-a lovit cu maşina de parapet. Mormanul de pietriş pus de constructori pentru a opri maşinile care se loveau de zid a fost ca o rampă pentru autoturism. 
 
Tânărul a murit la scurt timp după internare. Accidentul s-a petrecut din cauza vizibilităţii reduse şi a vitezei.
 
"Zidul morţii" ar trebui să fie, de fapt, pilonul şoselei de centură a oraşului Suceava. Autoriţile locale ştiu că lucrarea începută pune în pericol viaţa celor care circulă pe drumul naţional 17.
 
De-a lungul timpului, cei de la drumuri şi constructorul au primit mai multe amenzi, pentru semnalizarea defectuoasă a zonei. Au montat mai multe balize, însă acestea se observă greu pe timp de ceaţă. 
 
Nici parapetul metalic care înconjoară drumul nu a reuşit să împiedice zecile de accidente. Autorităţile au decis iluminarea porţiunii de drum şi prelungirea cu 100 de metri a intrării în sensul giratoriu.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close