Antena 3 CNN Actualitate Accident cu trei maşini în Olt. A fost activat Planul Roşu: Nouă persoane, rănite

Accident cu trei maşini în Olt. A fost activat Planul Roşu: Nouă persoane, rănite

Planul roşu de intervenţie a fost activat vineri seara în urma unui accident rutier produs pe DN 65 (DE 574), în zona localităţii Priseaca, între patru autoturisme, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Accident cu trei maşini în Olt. A fost activat Planul Roşu: Nouă persoane, rănite
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Dec 2023   •   21:40

În cele patru autoturisme se aflau 12 persoane.

"Având în vedere numărul persoanelor implicate (12 persoane în monitorizare), pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Olt a fost activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului, echipajele operative intervin cu autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi mai multe ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt", a precizat Băsăşteanu.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, traficul rutier pe DN 65 în zona producerii accidentului a fost blocat. 

UPDATE:Conform bilanțului final transmis de ISU Olt, în accident au fost implicate 12 persoane, dintre care 9 au ajuns la UPU Slatina. Trei 3 persoane au fost monitorizate și au refuzat transportul la spital.

×
Subiecte în articol: accident în Olt
Parteneri
Viktor Orban anunță că îl susține pe Klaus Iohannis pentru șefia NATO
x close