Antena 3 CNN Actualitate Accident spectaculos pe autostrada A1. Mașină de poliţie, proiectată într-un autoturism care făcuse pană

Accident spectaculos pe autostrada A1. Mașină de poliţie, proiectată într-un autoturism care făcuse pană

Accident spectaculos pe autostrada A1. Mașină de poliţie, proiectată într-un autoturism care făcuse pană
Sursa foto: Foto: Politia Romana.Facebook
17 Aug 2016   •   11:17

Un şofer neatent a intrat în noaptea de marţi spre miercuri într-o maşină de poliţie oprită pe autostrada A1, pe care a proiectat-o într-o altă maşină staţionată pe banda de urgenţă care era în pană, a declarat miercuri, Adrian David, de la Poliţia Autostrăzi.

Nimeni nu a fost rănit. În maşina de poliţie şi în cea care staţiona nu erau pasageri când au fost lovite.

"Un auto de poliţie a fost implicat într-un eveniment rutier la ora 22.00. Echipajul de poliţie nu se afla în maşină. Maşina de poliţie patrula. La un moment dat observă pe banda de urgenţă un autoturism rămas în pană. Colegii opresc în spatele lui. În spatele echipajului era un triunghi reflectorizant care semnaliza rămânerea în pană a vehiculului rămas în pană. În timpul acesta, un alt conducător de autovehicul vine din spate, pe fondul neatenţiei, intră în autospeciala de poliţie pe care o proiectează în vehiculul care era staţionat", a explicat Adrian David, citat de Agerpres.

Poliţiştii a căror maşină a fost lovită şi-au continuat serviciul până miercuri dimineaţa, când au ieşit din tură, potrivit sursei citate.

Pe autostrada A1 Orăştie - Sibiu şoferii pot circula, mai puţin între nodurile rutiere Sălişte şi Cunţa (km 270+020 - km 292+455), unde traficul este oprit în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

×
Subiecte în articol: masina de politie
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close