Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit între un microbuz școlar plin de copii și două mașini. A fost activat planul roșu de intervenție

Accident cumplit între un microbuz școlar plin de copii și două mașini. A fost activat planul roșu de intervenție

Un microbuz școlar și două autoturisme au intrat în coliziune, miercuri, pe raza localității sucevene Arbore, fiind activat Planul Roşu de intervenţie.

Accident cumplit între un microbuz școlar plin de copii și două mașini. A fost activat planul roșu de intervenție
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   15:06

În cele trei vehicule se aflau 24 de persoane, dintre care 19 copii, informează purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată. Potrivit ISU Suceava, accidentul a avut loc în zona localităţii Arbore, fiind implicate un microbuz de transport elevi şi două autoturisme.

"Sunt 5 adulţi şi 19 copii implicaţi. Toţi sunt conştienţi şi cooperanţi şi sunt evaluaţi din punct de vedere medical", a transmis ISU Suceava.

În microbuz de aflau 19 copii și șoferul. În celelalte 2 autoturisme se aflau 6 persoane. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a situației, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La caz acționează 6 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 echipaj de stingere.

Persoanele implicate în accident vor fi evaluate medical de către echipajele prezente la fața locului.

Acolo intervin o autospeciala pentru descarcerare, 6 ambulanţe SAJ, 3 ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple. În urma accidentului, s-a activat Planul Rosu de Intervenţie.

Potrivit sursei citate, din informaţiile de până acum reiese că şapte persoane ar trebui transportate la spital, dar misiunea este in dinamică.

×
Subiecte în articol: Suceava accident
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close