Antena 3 CNN Actualitate Acuzații: Alexandru Cumpănașu, masterand la o universitate din Elveția fără să fi absolvit o facultate

Acuzații: Alexandru Cumpănașu, masterand la o universitate din Elveția fără să fi absolvit o facultate

Acuzații: Alexandru Cumpănașu, masterand la o universitate din Elveția fără să fi absolvit o facultate
25 Sep 2019   •   12:26

Alexandru Cumpănașu, candidat independent la alegerile prezidențiale, a urmat, recent, cursuri de master la o universitate din Elveția, potrivit CV-ului său intrat în posesia jurnaliștilor mainnews.ro, însă fără ca acesta să aibă o diplomă de licență.

Din CV-ul său reiese că din noiembrie 2016 este student la un program de master în domeniul leadership-ului la Open University din Elveția. Cu toate acestea, în CV-ul lui nu apare facultatea pe care Alexandru Cumpănașu ar fi urmat-o. 

„Nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți proștii în România, la toate universitățile de doi lei. Foarte mulți dintre cei care au terminat la Spiru Haret în Romania sunt niste proști cu diplomă. Avem atâția proști cu diplomă în administrația publică și în România... Eu cred că un om care își termină un executive master are o pregatire mai bună, în afară, decât unul care vine și spune săru'mâna pe la decani și bagă șpagă la profesori. Eu i-am călcat în picioare pe toți cei care au terminat Spiru Haret și care nu mai știu să scrie în limba română și pe cei care în loc să își facă traba acolo, la universități, termină pe bandă rulantă tot felul de universități de doi bani. Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare și cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au făcut la Spiru Haret", a declarat Alexandru Cumpănașu într-o emisiune televizată la Realitatea TV.

 

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu facultate
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close