Antena 3 CNN Actualitate Acuzații grave la adresa unui polițist. Un tânăr spune că l-a bătut și i-a rupt două coaste

Acuzații grave la adresa unui polițist. Un tânăr spune că l-a bătut și i-a rupt două coaste

Acuzații grave la adresa unui polițist. Un tânăr spune că l-a bătut și i-a rupt două coaste
Sursa foto: foto- Pexels
26 Mar 2018   •   20:15

Un tânăr de 28 de ani din Ocna Mureș spune că un polițist l-a bătut fără milă până i-a rupt câteva coaste și l-a băgat în spital. Ar fi recurs la acest gest fiindcă a refuzat să se legitimeze. 

”În seara de vineri, 23 martie, m-am întors de la serviciu și am intrat într-un club, unde am consumat câteva beri împreună cu mai mulți prieteni. Când am ieșit din club, în timp ce mă îndreptam spre casă, la aproximativ 10 metri, am fost oprit de agentul de poliție A.B. , care mi-a cerut să îi prezint buletinul. Având în vedere că acesta nu avea uniformă de polițist și nici nu îl văzusem până atunci, am refuzat să mă legitimez întrebându-l . Răspunsul lui a fost ”Îți arăt eu cine sunt”, după care m-a dus cu forța la secția de poliție, unde am fost bătut cu pumnii, picioarele și cu bastonul. Între timp, venise un coleg de-al lui care i-a cerut să mă lase în pace și atunci am luat-o la fugă, prin pădure, înspre casă. A luat-o și el la fugă după mine, însă am reușit să scap”, a povestit Măieruțiu Andrei. 

A doua zi, la spital, ar fi venit agentul de poliție și a încercat să-l mituiască. 

”Am refuzat categoric și i-am spus că voi depune plângere, iar el mi-a zis că oricum martorii mei vor spune cum vrea el la tribunal”, a mai spus acesta. 

×
Subiecte în articol: adresa politist tanar
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close