Antena 3 CNN Actualitate Cine ascunde adevărul în cazul artistei care a murit în Lacul Morii | Prietena menţionată în mesajul de adio rupe tăcerea

Cine ascunde adevărul în cazul artistei care a murit în Lacul Morii | Prietena menţionată în mesajul de adio rupe tăcerea

Cine ascunde adevărul în cazul Simonei Săndulescu, artista găsită moartă în Lacul Morii. Prietena pe care artista a menţionat-o chiar şi în mesajul de adio rupe tăcerea.

Cine ascunde adevărul în cazul artistei care a murit în Lacul Morii | Prietena menţionată în mesajul de adio rupe tăcerea
Sursa foto: Facebook | Simona Săndulescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2022   •   19:43

Femeia, cea căreia Simona îi lăsase ultimul mesaj şi anume să spună unui bărbat că l-a iubit în taină, susţine că nu era o apropiată a Simonei.

"Îmi pare rău, însă nu sunt eu persoana potrivită. Nu eram atât de apropiate şi nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva", a declarat femeia, în exclusivitate pentru Antena 3.

Înainte cu câteva minute să se arunce în Lacul Morii, artista a postat un mesaj de adio pe Facebook în care a oferit mai multe nume, printre care şi numele unei femei, care părea a fi o prietenă apropiată şi căreia Simona i-ar fi încredinţat ultima sa dorinţă: să spună unui bărbat că l-a iubit.

În noaptea de 5 spre 6 august 2022, în jurul orei 01.30, Simona Săndulescu a mers pe malul Lacului Morii din Bucureşti, a scris mesajul de adio, iar apoi s-a aruncat în apă.

"Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine... Vă rog să mă iertați!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite....Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!", a scris femeia în postarea de pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliţia Capitalei, informare oficială despre moartea Simonei Săndulescu

"La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri - scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.

Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul. 

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", se arată în informarea Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Simona Săndulescu lacul morii București
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close