Antena 3 CNN Actualitate Adina Alberts pleacă de acasă, după ce soțul, Viorel Cataramă, a decis să se infecteze cu coronavirus

Adina Alberts pleacă de acasă, după ce soțul, Viorel Cataramă, a decis să se infecteze cu coronavirus

Adina Alberts a declarat că nu susține decizia soțului, Viorel Cataramă, de a se autoinfecta cu noul coronavirus, motiv pentru care va părăsi domiciliul, împreuna cu fetița cuplului.

Adina Alberts pleacă de acasă, după ce soțul, Viorel Cataramă, a decis să se infecteze cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
07 Mai 2020   •   17:26

Viorel Cataramă, fondator al partidului Dreapta Liberală, vrea să se infecteze voluntar cu noul coronavirus, convins fiind că măsurile luate împotriva pandemiei distrug economia. 

„Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez cu coronavirus, să demonstrez că nu pățesc nimic, distrugem țara degeaba!”, a spus Cataramă într-o emisiunea la Mediafax.

Omul de afaceri vrea să demonstreze românii, „injectați de frică”, au acceptat pierderea unor drepturi fundamentale, dar și căderea economiei. Cataramă susține imunizarea de grup, practicată și în alte state și se teme că nu va fi descoperit un vaccin prea curând.

Prima care a decis să se opună alegerii este chiar soția sa, medicul Adina Alberts. Ea susține că în orice familie există divergențe de opinie, dar susține decizia soțului.

„Între medic și familie, le aleg pe amândouă”

„De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui.”, scrie Adina Alberts într-o postare pe Facebook.

„Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare.”

De aceea, medicul a decis să părăsească domiciliul, împreună cu fetița, pentru o perioadă.

×
Subiecte în articol: Viorel Catarama coronavirus
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close