Antena 3 CNN Opinii Secretele grupării Oltean

Secretele grupării Oltean

Lista impresionantă de VIP-uri pe statele de plată ale clinicii în care fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne Gelu Oltean și iubita lui ar fi folosit substanțe interzise în timpul unor presupuse ședințe de purificare spirituală.

Secretele grupării Oltean
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Adina Anghelescu    |    20 Dec 2019   •   10:33

Cel puțin doi avocați și o angajată a unui post de televiziune făceau terapie în clinica ce organiza ședințe interzise de comunitatea internațională deoarece pun în pericol viețile participanților.

Clinica era cu circuit închis, accesul se făcea greu. Înscrierea participanților se efectual prin completarea mai multor datele personale pe respectivul website și, ulterior, prin condiționarea participării de o recomandare transmisă prin email de un alt participant la un eveniment anterior.

Adina Anghelescu a prezentat, marți, la Antena 3, cele mai noi date din anchetă.

"Gelu Oltean este acuzat la această oră de desfășurare de operațiuni privind circuitul drogurilor de mare risc și punerea la dispoziția casei pentru consum ilicit de droguri. La percheziția care a avut loc în casa din Răcari, Dâmbovița, unde era și acestă clinică, s-au găsit substanțele respective, acest tip de drog sub formă lichidă, și s-a mai găsit și o cantitate de frunze uscate.

Din câte am înțeles, ritualul respectiv privea și fabricarea acestei subtanțe sub formă lichidă și s-a constat că într-adevăr este vorba de drog de mare risc. Mi-e greu să cred că un fost șef al serviciului secret al Ministerului de Interne nu știa care sunt drogurile de mare risc.

S-au mai găsit la percheziție și bani, pentru că plata era făcută cash. Participanții erau puși să completeze un formular pentru a disimula plata în donație pentru clinică, deși știm foarte bine că orice donație se face printr-un notar. De asemenea, lui Gelu Oltean și Vanessei Youness, dar și celorlalte persoane găsite acolo, li s-au luat probe biologice. De ce li s-au luat probe și lui Gelu Oltean și Vanessei Youness - pentru că martorii susțin deja că aceștia au consumat împreună cu cei la acel ceremonial ritualic de sâmbătă seară astfel de substanțe", a explicat Adina Anghelescu, la Punctul de Întâlnire.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close