Antena 3 Actualitate Administraţia Prezidenţială a cumpărat bilete de avion de o sumă record

Administraţia Prezidenţială a cumpărat bilete de avion de o sumă record

04 Mar 2017   •   08:47
Administraţia Prezidenţială a cumpărat bilete de avion de o sumă record
Sursa foto: Foto: Agerpres

Administraţia Prezidenţială a cumpărat, printr-o procedură de licitaţie deschisă, servicii de transport aerian de călători în ţară şi străinătate, cu o valoare de peste 2,3 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat vineri în SEAP și citat de Agerpres.

Anunţul implică încheierea unui acord-cadru cu o valoare totală finală de 2.333.333,33 de lei, fără TVA. 

În acest sens, pe 28 februarie, a fost atribuit un contract societăţilor Danco Pro Communication SRL, Weco Tmc SRL, Olimpic International Turism SRL, Travel Time D&R SRL, Eximtur SRL, Accent Travel & Events SRL, Expert Multiservices Impex SRL, Hobby Tour SRL, World Tourism & Tours SRL şi Paravion Tour. 

Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul de stat, conform anunţului de participare la această licitaţie, care a fost publicat în SEAP pe 9 decembrie 2016. 

Potrivit sursei citate, durata acordului-cadru este de 48 de luni. Pe durata întregului acord-cadru se estimează achiziţionarea unui număr maxim de 2.500 de bilete.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close