Adolescent omorât din cauza unei postari pe Facebook. Ce i-a scris unui prieten

de A.M.P    |    23 Apr 2017   •   13:08
Adolescent omorât din cauza unei postari pe Facebook. Ce i-a scris unui prieten Foto: pixabay.com

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a fost ucis, sâmbătă noapte, cu mai multe lovituri de bâte şi topor de un alt tânăr şi de către tatăl acestuia, din cauza unor postări pe reţeaua de socializare Facebook, scrie news.ro.

Un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa, sâmbătă seară, în jurul orei 21.20 că a avut loc un conflict între trei persoane pe o stradă din oraşul Bocşa, la 200 de metri de sediul Poliţiei. Una dintre cele trei persoane, un tânăr de 17 ani, a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală şi au audiat martorii.

Între timp, după ora 23.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul care a fost dus la spital a decedat în urma loviturilor, iar poliţiştii au continuat ancheta pentru lovituri cauzatoare de moarte, de această dată. Astfel, poliţiştii i-au identificat pe autori, tată şi fiu, care se ascundeau într-o anexă a locuinţei.

Poliţiştii spun că un conflict a izbucnit între cei doi tineri, din cauza unor postări pe reţeaua de socializare Facebook. În urma acestora, victima s-a dus la locuinţa agresorilor pentru a-i cere socoteală celuilalt tânăr cu care se afla în conflict, moment în care a izbucnit o ceartă între cei doi, alăturându-se apoi şi tatăl agresorului.

 

Parteneri
x close