Antena 3 CNN Actualitate Adrian Iovan, ultimul popas pe pământ. Salvatorii din Apuseni au venit la înmormântarea PILOTULUI EROU

Adrian Iovan, ultimul popas pe pământ. Salvatorii din Apuseni au venit la înmormântarea PILOTULUI EROU

Adrian Iovan, ultimul popas pe pământ. Salvatorii din Apuseni au venit la înmormântarea PILOTULUI EROU
de O.P.    |    24 Ian 2014   •   12:23

Tot cu onoruri militare va fi înmormântat astăzi şi Adrian Iovan, în cimitirul Bellu Catolic. Sicriul pilotului a fost depus pentru câteva ore şi la Şcoala Superioară de Aviaţie, apoi la Capela Bisericii Sf. Ilie din centrul Capitalei. Medicii din avion spun că datorită lui Adrian Iovan sunt acum în viaţă.

Colegii pilotului spun că şi-a dus misiunea la bun sfârşit, încercând să salveze cât mai multe vieţi, în ultima lui cursă. Pentru băiatul lui de 7 ani, Adrian Iovan face acum parte dintr-o poveste cu eroi. Romaniţa Iovan, fosta soţie a pilotului, i-a spus băiatului lor Albert, că tatăl lui a murit ca un erou.



Trupul lui Adrian Iovan a fost adus la Bucureşti şi depus, pentru câteva ore, la Şcoala Superioară de Aviaţie, acolo unde a fost instructor de zbor. A fost primit cu aplauze, ca la fiecare aterizare.

Sicriul a fost depus la Capela Bisericii Sfântul Ilie din centrul Capitalei, acolo unde rudele şi apropiaţii au venit să îi aducă un ultim omagiu.

La căpătâiul său s-au aflat în permanenţă fiica, Irina, venită din Franţa, dar şi cea de-a doua soţie Romaniţa Iovan, însoţită de fiul lor, Albert, de doar 7 ani.

Pilotul Adrian Iovan avea 55 de ani, era divorţat şi avea doi copii: pe Albert în vârstă de 7 ani din căsătoria cu Romaniţa Iovan şi pe Irina, de 30 de ani, din prima căsătorie.

×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close