Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase: ''Înainte de alegeri, tehnocrații vor pune ouă în cuiburile ministerelor și ale unor instituții''

Adrian Năstase: ''Înainte de alegeri, tehnocrații vor pune ouă în cuiburile ministerelor și ale unor instituții''

Adrian Năstase: ''Înainte de alegeri, tehnocrații vor pune ouă în cuiburile ministerelor și ale unor instituții''
Sursa foto: foto: Agerpres
12 Sep 2016   •   12:49

Fostul premier Adrian Năstase lansează, într-o postare pe Facebook, un nou atac la adresa Guvernului Cioloş, despre care spune că "nu este neapărat competent şi nu în mod necesar apolitic".

"De fiecare data cand lucrurile sunt complicate in tară, apare cineva care lansează ideea unui salvator. Deobicei, cineva de la Banca Nationala sau cineva conectat cu străinătatea. In ultimul timp, pentru ca acelei persoane nu i se putea spune Deus ex machina, i s-a spus “tehnocrat”. Aceasta iluzie este intarita si de nemultumirea fata de partide. Pentru ca “deusii” interni s-au cam dezumflat, in ultimii 25 de ani, s-a intărit iluzia “salvatorului” din afara. La Tarom, la CFR, la guvern. Mai intai, ca diriginte, apoi sub sloganul “sa ne luam tara inapoi”. De fapt, sa-i ajutam sa ne ia tara. Chiar, spre exemplu, de ce credeti ca pretul graului este tinut acum sub 120 euro tona?", se întreabă Adrian Năstase.

Năstase susţine că mulți dintre tehnocraţi fie se vor întoarce la Bruxelles, fie vor fi promovaţi pe listele unor partide politice la alegerile parlamentare

"Experimentul guvernului tehnocrat se apropie de final(...) Este cert insa ca ei nu pot fi lideri ai unei miscari de aparare a intereselor romanesti, in conditiile in care ei petrec un an sabatic in Romania si apoi se vor intoarce la Bruxelles, dupa ce au “dovedit” aici ca merita acest lucru. Tehnocratii de linia a doua vor intra pe listele unor partide. Oricum, inainte de alegeri, ei vor pune oua in cuiburile ministerelor si ale unor institutii. Spre exemplu la Muzeul Taranului Roman", a concluzionat fostul premier.

×
Subiecte în articol: guvernul tehnocrat guvern ciolos
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close