Antena 3 CNN Actualitate Adriana și Sergiu patrulau prin Sighișoara când au fost solicitați pentru o tentativa de suicid. „Intru eu”, i-a spus Sergiu fetei. Ce a urmat

Adriana și Sergiu patrulau prin Sighișoara când au fost solicitați pentru o tentativa de suicid. „Intru eu”, i-a spus Sergiu fetei. Ce a urmat

O femeie din Sighișoara a fost salvată de la înec vineri, 1 mai, de un polițist și un jandarm.

Adriana și Sergiu patrulau prin Sighișoara când au fost solicitați pentru o tentativa de suicid. „Intru eu”, i-a spus Sergiu fetei. Ce a urmat
Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne, Romania
de S.T.    |    02 Mai 2020   •   21:45

„Adriana și Sergiu se aflau ieri în serviciul de patrulare în Sighișoara, când prin stație au fost apelați de dispecerul de serviciu.
- Mergeți de urgență pe malul Târnavei, în apropiere de strada Nouă, o persoană s-a aruncat în râu. Voi sunteți cel mai aproape, poate reușiți să o salvați!
Imediat cei doi s-au îndreptat către locul indicat, unde au găsit o persoană extrem de agitată.
- Eu am sunat la 112! Uitați acolo e femeia, arătând celor doi persoana care se zbătea să rămână la suprafața apei.
- Intru eu, i-a spus Sergiu Adrianei. Râmâi aici să mă ajuți când o aduc. E malul prea abrupt și nu știu dacă pot să o ridic singur. Comunică-le celor de la ambulanță locul exact în care suntem.
După câteva minute, victima a fost adusă la mal.
- Prinde-o de mână și hai să o scoatem afară! Trăiește, dar este epuizată de efort, a spus Sergiu care, din grabă, intrase în apă cu tot cu echipament, inclusiv cu masca de protecție.
Într-un final, femeia a fost preluată de echipajul de pe ambulanță și stabilizată.
- Dumneavoastră sunteți bine? Apa este foarte rece... l-a întrebat medicul de pe salvare pe Sergiu.
- Sunt bine, nu vă faceți griji! Acum simt și eu frigul, dar cine credeți că s-a mai gândit la asta? Trebuia să salvăm femeia. Îmi schimb uniforma și mă întorc la muncă. Mai avem până terminăm tura.

Sergiu, Adriana, nici noi nu ne gândim prea mult și din suflet vă adresăm felicitările noastre!

Cu respect!

P. S. Pentru că Adriana are 20 de ani, iar Sergiu 22, astăzi de Ziua Internațională a Tineretului le spunem lor și tuturor tinerilor LA MULȚI ANI!”, este mesajul transmis de Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook.

×
Subiecte în articol: sighisoara Târnava
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close