Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu, prezent la inaugurarea Aeroportului Brașov Ghimbav: "Prima aeronavă a decolat în această dimineață"

Sorin Grindeanu, prezent la inaugurarea Aeroportului Brașov Ghimbav: "Prima aeronavă a decolat în această dimineață"

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a fost prezent la inaugurarea Aeroportului Brașov Ghimbav.

de Alexandra Axinia    |    15 Iun 2023   •   10:22

Prima aeronavă a decolat în această dimineață de la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București și a aterizat la Brașov, pe cel mai nou aeroport din România. 

"Aeroporturile nu au culoarea politică. Ceea ce spunea domnul președinte al Senatului despre faptul că în următoarea perioadă vom semna contractele pentru lotul de la Sibiu la Făgăraș, ceea ce este un lucru bun pentru infrastructura din zonă.

Până la sfârșitul anului sperăm ca studiile de fezabilitatea de la Făgăraș la Brașov să fie finalizate astfel încât sa scoatem și aceste tronsoane la licitație. În toamna acestui an vom reuși să scoatem primul tronson la licitație din porțiunea Comarnic -Brașov", a declarat Sorin Grindeanu. 

Citește și: Zbor istoric la Brașov! Primul avion cu pasageri a aterizat pe Aeroportul Brașov Ghimbav. Nicolae Ciucă, ministrul Dezvoltării și al Transporturilor, la bordul aeronavei

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este de astăzi operațional! Prima aeronavă a decolat în această dimineață de la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București și a aterizat la Brașov, pe cel mai nou aeroport din #România.

Publicată de Sorin Grindeanu pe Miercuri, 14 iunie 2023

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close