Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu schimbările de pe aeroporturile din România, în așteptarea Air Schengen. Poliția de Frontieră spune ce se va întâmpla după 31 martie

Primele imagini cu schimbările de pe aeroporturile din România, în așteptarea Air Schengen. Poliția de Frontieră spune ce se va întâmpla după 31 martie

Primele imagini cu porțile speciale care au fost instalate pe Aeroportul Otopeni în așteptarea momentului în care România va intra în Spațiul Schengen Aerian.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2024   •   13:27

Controlul documentelor va fi eliminat, atât la plecarea de pe aeroporturile din România, cât și la aterizarea într-un stat membru al Spațiului Schengen.

Totuși, Poliția de Frontieră va putea face controale aleatorii, mai ales în cazul pasagerilor însoțiți de copii. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteți să urmăriți mai multe imagini cu pregătirile din Aeroportul Internațional Otopeni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Începând cu 31 martie, în sarcina pasagerilor nu va fi nicio obligație suplimentară.

Polițiștii de Frontieră vor fi în continuare prezenți în incinta aeroporturilor pentru acțiuni pentru a verifica identitatea și situația legală a persoanelor.

Dacă minorul călătorește însoțit doar de un părinte sau de o terță persoană sunt necesare următoarele: document de călătorie valabil și acordul celuilalt părinte", a declarat inspectorul general al Poliției de Frontieră, Cornel Laurian Stoica.

×
Subiecte în articol: Air Schengen aeroportul Otopeni
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close