Bărbat bătut cu bestialitate de agenţi de pază într-un supermarket din Bucureşti

de Georgiana Adam    |    09 Feb 2021   •   21:45
Bărbat bătut cu bestialitate de agenţi de pază într-un supermarket din Bucureşti andreeatrandafirescu.ro

Doi agenţi de pază de la un supermarket din Bucureşti au atras atenţia opiniei publice cu acte de violenţă extremă, după ce au fost filmaţi cum lovesc cu bestialitate un bărbat cu o lopată. După ce imaginile au ajuns în spaţiul public, poliţia s-a autosesizat iar reprezentanţii firmei de pază au hotârât ca cei doi agenţi să fie demişi. Atenţie, imaginile au impact emoţional!

Potrivit Politiei Capitalei, incidentul a avut loc în luna ianuarie la un supermarket din Bucureşti, dar la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest caz.

După ce imaginile au ajuns în spaţiul public Poliţia s-a autosesizat

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi fost suprins de agenţii de pază în timp ce încerca să fure produse din magazin. 

Pe filmare se observă cum un agent de pază îl loveşte cu sete pe bărbat cu o lopată, în timp ce acesta ţipă să fie lăsat în pace. După ce primul agent încetează cu loviturile de lopată, al doilea intervine şi continuă actul de violenţă cu pumnii şi picioarele.

Atenţie, urmează imagini cu impact emoţional!

Poliția Capitalei efectuează verificări la acest moment în vederea stabilirii unde și când a avut loc acest incident, precum și la stabilirea tuturor împrejurărilor.

Agenții de pază au fost concediați și sunt cercetați în libertate

Dacă vor fi găsiți vinovați pot fi sancționați cu o amendă, dar și cu închisoare de la 4 luni la 2 ani și opt luni.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close