Antena 3 CNN Actualitate Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană, după primul weekend de relaxare în România

Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană, după primul weekend de relaxare în România

S-a încheiat petrecerile de pe litoral și a început lungul drum spre casă. Autostrada Soarelui este aglomerată, ultima zi din primul weekend de relaxare în România.

Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană, după primul weekend de relaxare în România
de Cristina Ştefan    |    16 Mai 2021   •   20:51

A fost un weekend plin la malul mării, iar polițiștii se așteptau la valori ridicate de trafic. La ora 18.00, mai lut se stătea decât să se circule pe Autostrada Soarelui.

Cei care au petrecut acest sfârșit de săptămână pe litoralul românesc sunt nevoiți să se confrunte cu aglomerația.

Nu sunt puțini cei care au petrecut acest final de săptămână la mare. Plajele au fost pline, iar la km 71, pe Autostrada Soarelui, acolo unde sunt și lucrări de reparații, la ora 18.00 se mergea în coloană.

În mod normal, de la Constanța la București ar trebui să facem aproximativ 2 ore, 2 ore și jumătate, dar atenție, timpul se poate dubla.

Șoferii trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare. Unii spuneau că nici nu mai contează cât stau în trafic și asta pentru că au avut parte de primul weekend la malul mării, fără restricții și fără mască de protecție.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close